Video: Brad Marchand ampui voittomaalin tolpan ja selän kautta – Sidney Crosbyn pelastussyöksy ei riittänyt

Video: Brad Marchand ampui voittomaalin tolpan ja selän kautta – Sidney Crosbyn pelastussyöksy ei riittänyt

Brad Marchand pääsi ihailemaan onnettaren leveää hymyä, kun hän teki voittomaalin laukauksella, joka meni verkkoon useamman kimmokkeen kautta.

Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin ottelusta muodostui hieno ja maalirikas trilleri, joka huipentui vasta ottelun viime minuuteilla. Vastuu ottelun voittomaalista kuuluu Bruinsin Brad Marchandille, joka voi huoletta sanoa saaneensa ne kuuluisat pomput puolelleen.

Marchand murtautui Penguinsin alueelle, kun varsinaisen peliajan kaksi viimeistä minuuttia lähtivät käyntiin. Marchand ajautui laidan vierelle, mutta sai ammuttua terävän kudin kohti takakulmaa.

Kiekko kajahti takatolppaan, lennähti siitä maalivahti Tristan Jarryn selkään ja lirui kohti maalia. Jarry yritti kahmaista kiekkoa sokkona räpyläänsä, mutta huitaisi ohi. Paikalle säntäsi myös Penguins-kapteeni Sidney Crosby, joka sai lyötyä kiekkoa kauemmas maalista, mutta löi kiekon epähuomiossa suoraan päin Jarrya, jonka kautta kiekko viimeistään meni maaliin.

Hidastusten perusteella kiekko mitä todennäköisimmin kuitenkin oli maalissa jo, kun Crosby kiekon luokse ehti, joten hänen pelastusyrityksensä oli himpun verran myöhässä.

Penguins yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Bruinsin Patrice Bergeron sinetöi loppulukemat 6-4 tyhjään maaliin 14 sekuntia ennen loppua.

Brad Marchand ampuu onnekkaan voittomaalin:

Katso myös: Pelottava loukkaantuminen NHL:ssä – Charlie McAvoy löi päänsä tolppaan

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut