Video: Brad Marchand rottaili taas – ajoi vastustajan päin maalia ja kaatoi toisen jalkapyyhkäisyllä

Brad Marchand Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Brad Marchand toi taas esiin ikävämpiä puolia itsessään tehtyään muutamaan sekuntiin kaksi inhottavaa temppua.

Boston Bruinsin Brad Marchand on tunnettu paitsi taitavana pelaajana, mutta ennen kaikkea siitä, ettei mikään ole hänelle vierasta, kun hän yrittää saada vastustajaa raiteiltaan.

Ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan Marchand näytti häikäilemätöntä puoltaan ja teki kaksi varsin rumaa temppua vain muutamien sekuntien välillä toisistaan.

Ensin Marchand työnsi huonossa asennossa olleen Flyers-pakki Justin Braunin piittaamattomasti päin maalikehikkoa. Tilanteesta syntyi vähemmän yllättäen torikokous ja Oskar Lindblom yritti päästä Marchandin kimppuun kaukalon kulmassa.

Tilanne kääntyi niin, että Lindblom oli selkäpäin Marchandiin, jolloin Marchand pyyhäkäisi Lindblomilta jalat alta ja kävi pieksämään tätä Lindblomin päädyttyä jään pintaan.

Tällä kertaa Lindblomille ei käynyt onneksi kuinkaan, mutta etenkin Pohjois-Amerikassa jalkapyyhkäisyä pidetään varsin yleisesti yhtenä alhaisimmista tempuista, mitä kaukalossa voi tehdä.

Toisen erän lopulla tapahtuneesta episodista ei tuomittu ainuttakaan rangaistusta ja Marchand kävi tekemässä ottelun voittomaalin alivoimalla kolmannessa erässä.

Bruins kairasi ottelusta vierasvoiton maalein 4-2.

Brad Marchand oli aivan elementissään ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan:

Katso myös: Video: Nyrkit heiluivat verisesti – Sharksin Jeffrey Viel myllytti Ducks-hyökkääjän naaman uuteen järjestykseen


Pelaajat:
Joukkueet: