Video: NHL:ssä uskomatonta komiikkaa – Brad Marchand pupelsi ratkaisevassa rankkarissa

Video: NHL:ssä uskomatonta komiikkaa – Brad Marchand pupelsi ratkaisevassa rankkarissa

Boston Bruins suoritti maanantain NHL-kierroksella melkoisen sulamisen, jonka huipensi Brad Marchand ja hänen rankkarisuorituksensa.

Bruins meni Philadelphia Flyersia vastaan pelatun vierasottelun toisessa erässä David Krejcin osumalla jo 5-2-johtoon, ja kaikki näytti hyvältä.

Flyers maalasi kuitenkin vielä erän lopulla kahdesti – ja kolmannessa erässä Travis Sanheim iski 5-5-tasoituksen. Enempää maaleja ei nähty edes jatkoajalla, joten mentiin voittolaukauskilpailuun.

Sitäkin ehdittiin tahkoamaan neljä kierrosta maaleitta ennen kuin Philadelphian viides mies, Travis Konecny osui. Bostonin tasoittavaa vetoa laitettiin ampumaan Marchand.

Hän tulikin suoritukseensa kovalla energialla ja itseluottamuksella, mutta rankkarin pilasi lopulta se pieni yksityiskohta, että hän sattui pyyhkäisemään pölyt kiekon päältä ja itse peliväline jäikin tyystin matkasta.

Marchandin lapa kuitenkin osui hieman kiekkoon, joten suoritus laskettiin vain tylysti epäonnistuneeksi, eikä hän saanut enää kääntyä hakemaan pelivälinettä matkaansa. Täten voitto siis jäi Philadelphiaan.

Matsin tarkempia tilastoja voit silmäillä NHL:n nettisivuilla.

Lue myös: NHL:n All Star -tapahtumassa ei suomalaisia nähdä – Tuukka Rask jää sivuun

Brad Marchand ratkaisi ottelun Flyersille:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut