Brad Marchand teki mainion källin – pölli fanin puhelimen ja jätti huvittavan videoviestin

Brad Marchand Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Brad Marchand teki jälleen värikkäitä temppujaan pilailemalla tällä kertaa erään Bruins-fanin kustannuksella.

Boston Bruinsin Brad Marchand on jakanut kiekkokansan mielipiteitä erinäisillä tempauksillaan ja rottamaisella käytöksellään, mutta tämän kertainen kikkailu tuskin ketään haittaa, pikemminkin päin vastoin.

Ennen erästä Bruinsin ottelua Marchand poistui alkulämmittelyn jälkeen jäältä ja huomasi kuinka innokas fani kuvasi Bruinsin pelaajia, kun he poistuivat pelaajatunnelin kautta koppiin. Marchand päätti yllättää kyseisen fanin tekemällä källin. Marchand nimittäin nappasi yhtäkkiä fanin puhelimeen käteensä ja jatkoi pokkana matkaa.

Marchand ei kuitenkaan nyysinyt puhelinta vain nyysimisen ilosta, vaan jätti puhelimeen myös koomiset terveiset.

– No moi, miten menee? Tässä BM63, lähden tässä lämmittelyistä. En tiedä, kenen puhelin tämä on, mutta toivottavasti sinulla on tänään hauskaa. Tiedän, että minulla tulee olemaan. Täytyy mennä, nähdään! Marchand veisteli ennen kuin päätti nauhoituksen.

Bruinsin fani paljastui nuoreksi Aiden Smithiksi. Hän sai tietenkin puhelimensa takaisin ja samalla mieluisan yllätystervehdyksen.

Brad Marchand pöllii Bruins-fanin puhelimen ja jättää siihen huvittavan videoviestin:

Katso myös: Aleksander Barkov ratkaisi jäätävällä rankkarilla – yhden käden rysty upposi sisään


Pelaajat:
Joukkueet: