Bruinsin Brad Marchand loukkaantui hakiessaan avojään tööttiä – sikailiko Panthersin Sam Bennett?

Brad Marchand Boston Bruins & Sam Bennett Florida Panthers

Boston Bruinsin Brad Marchand loukkaantui hakiessaan avojään taklausta Florida Panthersin Sam Bennettiin.

Boston Bruinsin osalta Florida Panthers -sarjan kolmas ottelu oli todella tuskainen, sillä kotona tuli kajuuttaan melko selvin 6-2-lukemin ja Panthers johtaa sarjaa nyt 2-1.

Bruins sai huonoja uutisia jo avauserässä, kun kapteeni Brad Marchand satutti itseään ja joutui lopulta jättämään pelin kesken. Marchand oli menossa taklaamaan Panthersin Sam Bennettiä, mutta Bennett antoikin vastataklauksen, jonka seurauksena Marchand lensi laitaa päin ja meni tuskaisena vaihtopenkille. Marchand jatkoi kuitenkin pelaamista vielä ensimmäisessä sekä toisessa erässä ennen kuin jäi pois kokoonpanosta.

Mainos alkaa:

Tarkemmin katsottuna tilanne herättää isoja kysymyksiä mahdollisesta tuomarivirheestä. Videolta nimittäin näkyy kuinka Bennettin oikea käsi on Marchandin pään kohdalla, kun Marchandin pää retkahtaa vasemmalle ennen kuin itse taklaus osuu hänen vartaloonsa.

Näin ollen näyttää hyvin todennäköiseltä, että Bennett vaivihkaa löi Marchandia leukaan taklauksen yhteydessä ja aiheutti tämän loukkaantumisen. Toki on epäselvää minkä vamman Marchand tilanteessa sai, mutta videon mukaan Bennettin toiminta vaikuttaa rumalta.

Brad Marchand loukkaantuu yrittäessään taklata Sam Bennettiä:

Katso myös: Bruins-fanit kävivät kuumana – omat buuattiin jäältä pois kahden erän jälkeen, jäälle lensi tavaraa kolmannessa


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,