Huikea tehohetki – Brad Marchand maalasi kahdesti 15 sekuntiin

Brad Marchand Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Brad Marchand koulutti joukkueensa verivihollista Montreal Canadiensia iskemällä kaksi maalia 15 sekuntiin.

Boston Bruins rökitti arkkivihollistaan Montreal Canadiensia selvin 5-1-lukemin ja ottelun sankariksi nousi rottailuistaan tunnettu Brad Marchand, joka painoi hattutempun.

Tässä ottelussa Marchand jätti rumat temput vähemmälle ja iski sinne, minne se eniten sattuu, eli tulostaululle. Marchand teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia ja iski ne käsittämättömän tehohetken aikana.

Marchand teki ensimmäisen osumansa tultuaan suoraan vaihdosta hyökkäykseen mukaan ja hiivittyään takatolpalle, jonne hän sai upean syötön. Toista maalia ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä Boston käänsi Montrealin kiekonmenetyksestä heti uuden hyökkäyksen, jonka Marchand päätti lyömällä kiekon ilmasta sisään. Aikaa maalien välille jäi vaivaset 15 sekuntia.

Vaikka Marchandin tahti olikin nopeaa, niin hän ei ollut vielä lähelläkään ennätystä. NHL:n nopeimmat kaksi maalia ovat syntyneet neljässä sekunnissa ja tempussa on onnistuttu kahdesti. Viimeisimpänä siihen on pystynyt Winnipeg Jetsin Deron Quint, joka iski kaksi maalia neljään sekuntiin 15. joulukuuta 1995.

Brad Marchand nöyryyttää Montrealia iskemällä kahdesti 15 sekuntiin:

Katso myös: Erik Haula pillastui rumasta tempusta täysin – Montreal-pakki puski laitakahinassa päähän


Pelaajat:
Joukkueet: