Video: Brad Marchand jakoi sikamaisen poikkarin – karma iski välittömästi takaisin

Video: Brad Marchand jakoi sikamaisen poikkarin – karma iski välittömästi takaisin

New York Rangers isännöi sunnuntain NHL-kierroksella Boston Bruinsia, ja otsikkotilaa itselleen luovi jälleen vieraiden Brad Marchand.

Ottelu oli toisen erän loppupuolella, kun Rangersin maalin edessä syntyi pienimuotoinen härdelli, jonka aikana kotijoukkueen Ryan Lindgren tuuppi Patrice Bergeronia.

Marchand ei joukkuetoverinsa tönimistä hyvällä katsonut vaan päätti puuttua tilanteeseen varsin marchandmaisesti, eli tarjoilemalla Lindgrenille täysin puskista tulleen, tylyn poikittaisen mailan suoraan selkään.

Hän ei kuitenkaan tuskin käsiään ehtinyt laskea poikkarinsa jälkeen, kun Pavel Buchnevich antoi Marchandin maistaa omaa lääkettään ja iski tätä niin kovalla poikittaisella selkään, että Boston-hyökkääjän kypäräkin lensi päästä.

Tuomioita jaettaessa Marchand taisi olla hieman maineensa vanki, sillä Buchnevich ei saanut omasta poikittaisestaan rangaistusta, kun taas Marchand passitettiin istumaan kaksiminuuttista.

Boston voitti ottelun lopulta 1-3 ja voittomaali syntyi Charlie Coylen toimesta alivoimalla – juurikin yllä mainitun Marchandin rangaistuksen aikana. Matsin tarkemmat tilastot voit kurkata NHL:n sivuilta.

Katso myös: Video: Sebastian Aho ilmiliekeissä – huikea jatkoaika kruunasi Carolinan ja Edmontonin välisen matsin

Brad Marchand jakaa poikkaria ja saa itsekin maistaa samalla mitalla:

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut