Video: JYP:n superlupaus Brad Lambert jyrättiin tylysti – tapahtuiko tilanteessa tuomarivirhe?

Brad Lambert JYP / Pallomeri.net

JYP:n superlupaus Brad Lambert jyrättiin ottelussa Jukureita vastaan, mutta vaikka taklaus osui päähän, ei tuomaristo reagoinut siihen.

JYP-Jukurit -ottelun avauserän lopulla nähtiin tilanne, joka herättää hieman kysymyksiä. JYP oli lähdössä hyökkäykseen, kun Brad Lambert sai kiekon vasempaan laitaan. Heti kiekon saatuaan hän jäi täysin jyrän alle, kun Jukureiden Axel Rindell ajeli hänet aivan pystyyn kuolleesta kulmasta.

Lambert jouduttiin taluttamaan jäältä, mutta hän ei onneksi loukkaantunut ja pystyi jopa jatkamaan peliä. Outoa tilanteessa kuitenkin oli se, että videon perusteella Rindellin taklauksen pääasiallinen osumakohta on Lambertin pää, mutta tuomaristo jätti taklauksen tyystin rankaisematta.

Mainos alkaa

Sen lisäksi, että Rindellin taklaus osui päähän, osui Lambertin pää puolestaan voimakkaasti pleksiin taklauksen seurauksena, jolloin täyttyi jo kaksi tunnusmerkkiä päähän kohdistuneen taklauksen sääntökirjamääritelmästä. Näin ollen on aiheellista kysyä, että sattuiko oikeudenjakajille tilanteessa paha virhe.

JYP voitti itse ottelun maalein 3-1.

JYP:n Brad Lambert ajellaan kylmäksi, taklaus osuu päähän, mutta tuomaristo ei antanut tilanteesta rangaistusta:

Katso myös: Video: Jukuri-pakki Axel Rindell höntyili kunnolla – jäätävä harhasyöttö suoraan JYP-hyökkääjän lapaan


Pelaajat:
Joukkueet: ,