Brad Lambert pääsi irti ja antoi heti kovat näytöt – rankaisi Montrealia höntyilystä komealla kudilla

Brad Lambert Winnipeg Jets

Kohujen keskipisteeseen viime vuosien aikana päätynyt Brad Lambert pääsi vihdoin irti Winnipeg Jetsin paidassa ja pisti heti tehoillen.

Montreal Canadiens hävisi kotonaan varhain perjantaina Suomen aikaa pelatun NHL:n preseason-ottelunsa Winnipeg Jetsille maalein 4-3 ja Jetsin riveistä löytyi myös suomalaisväriä, kun Brad Lambert pääsi ensimmäistä kertaa pelaamaan Jets-nutussa.

Loukkaantumisista harjoitusleirin aluksi kärsinyt Lambert ei myöskään ollut mikään turisti ensimmäisessä Jets-pelissään, vaan hän nakutti tehot 1+1.

Lambert syötti Jetsin avausmaalin ja iski itse tärkeän 3-3-tasoituksen, joka oli ehdottomasti yksi ottelun käännekohdista. Lambert iski maalin näyttävällä ja Canadiensin kannalta varsin tylyllä tavalla.

Lambert oli karvaamassa ja kun Canadiensin pelaaja käsitteli kiekkoa löperösti, iski Lambert tilanteeseen ahnaasti kiinni. Lambert riisti kiekon ja kahden pelaajan estelyistä huolimatta rankaisi virheestä armottomasti. Lambert kihautti kiekon reppuun komealla ja tarkalla rannelaukauksella.

Brad Lambert maalasi heti ensimmäisessä preseason-ottelussaan Winnipeg Jetsin paidassa:

Katso myös: Hävyttömän viileä viimeistely – Juhamatti Aaltonen kyykytti Pelicans-vahtia ja ratkaisi trillerin rankkarillaan


Pelaajat:
Joukkueet: