Bowlsin MM-kisoissa koettiin äänekäs yllätys – ämyreistä alkoi raikua reippaita seksiääniä kesken pelin

Bowlsin MM-kisat 2024

Bowlsin MM-kisoissa kuultiin hämmentävä yllätys, kun kesken välieräottelun alkoi ämyreistä kuulua voimakkaita seksiääniä.

Nurmikeilailun, eli Bowlsin MM-kisat ovat parasta aikaa käynnissä Englannissa ja kisat saivat yllättävän sekä äänekkään käänteen, kun kesken välieräottelun alkoi areenan kaiuttimista yhtäkkiä raikua varsin reippaita seksiääniä.

Ottelua pelanneet Harry Goodwin ja Stewart Anderson häkeltyivät kuulemastaan ja peli pistettiin hetkeksi poikki. Kyseessä oli tuttu pila, joka on viime aikoina toistunut urheilutapahtumissa. Samaa voihkintaa kuultiin muun muassa tilaisuudessa, jossa arvottiin vuoden 2024 EM-kisojen lohkot.

MM-yleisö alkoi nauraa kuulemilleen äänille, mutta ottelua BBC:lle selostanut David Corkhill piti pokkansa, vaikka olikin taatusti hieman hämillään.

– Jossain taitaa olla ongelma. Toivottavasti se saadaan selvitettyä pian. Kuulostaisi ääniongelmalta, Corkhill totesi lakonisesti.

Tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi, vaan voihkintaraita soi uudestaan vajaata minuuttia myöhemmin.

Bowlsin MM-välierä keskeytyy hetkeksi, kun ämyreistä alkaa raikua reippaita seksiääniä:

Katso myös: Karmiva vaaratilanne kumparelaskun maailmancupissa – Benjamin Cavet kaatui ja kilpakumppani laskeutui päälle