Huvittava tilanne Avalanchen Stanley Cup -paraatissa – Bowen Byram joutui poliisin pysäyttämäksi

Bowen Byram Colorado Avalanche

Bowen Byram saa kaikesta päätellen kulkea rauhassa Denverin kaduilla, sillä Avalanchen paraatia turvannut poliisi ei tunnistanut häntä.

Colorado Avalanche villitsi Denverin kaupungin Stanley Cup -juhlallisuuksillaan, mutta puolustaja Bowen Byram sai huomata, että vaikka hän kuuluukin kaupungin sankareihin, niin niin sanottu “naamavippi” ei ihan vielä joka taholle kelpaa.

Takaisin paraatin mukaan pyrkinyt Byram nimittäin joutui hetkellisesti ongelmiin, kun paraatia turvannut polkupyöräpoliisi otti tiukan linjan työnsi oluttölkkejä kantaneen Byramin takaisin yleisön joukkoon.

Poliisi ei siis tunnistanut, että kyseessä oli yksi niistä hahmoista, joiden paraatia hän nimenomaan oli turvaamassa. Poliisin kunniaksi on todettava, että väärinkäsitys selvisi nopeasti puhumalla. Näin poliisi päästi Byramin takaisin joukkueen keskuuteen jatkamaan juhlia, joten tapaus jäi vain pieneksi koomiseksi sivujuonteeksi.

Takaisin paraatin mukaan pyrkinyt Bowen Byram joutuu poliisin pysäyttämäksi:

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1542603298649346048

Katso myös: Mikko Rantanen oli Stanley Cup -paraatin tähti – joi olutta kengästä, heitti moowalkin ja unohti miten englantia puhutaan


Pelaajat:
Joukkueet: