Valioliigassa kauden ensimmäiset valmentajapotkut jo neljän pelin jälkeen – Bournemouth erotti Scott Parkerin

Scott Parker Bournemouth

Valioliigassa nähtiin jo neljän kierroksen jälkeen valmentajapotkut, kun Bournemouth ilmoitti erottaneensa Scott Parkerin.

Valioliigan nousijaseura Bournemouth on antanut potkut päävalmentajalleen Scott Parkerille vain neljän kierroksen jälkeen. Bournemouthin seurajohdon mitta tuli täyteen, kun joukkue kärsi lauantaina vieraskentällä 0–9-rökäletappion Liverpoolille.

Parkerin puolustukseksi on todettava, että nousijaryhmän sarjaohjelma on ollut todella haastava. Ennen Liverpool-nöyryytystä joukkue taipui Arsenalille 0–3 ja Manchester Citylle 0–4. Täysi katastrofi Bournemouthin alkukausi ei kuitenkaan ole ollut, sillä avauskierroksella joukkue kukisti Aston Villan 2–0, mitä voinee huoletta pitää maksimisuorituksena.

Potkujen todellinen syy löytyneekin siis muualta. Parker osoitti alkukaudella tyytymättömyytensä Bournemouthin seurajohtoa kohtaan, sillä nousijajoukkueen pelaajahankinnat jäivät vähäisiksi ja kommentoi myös Liverpool-tappiotakin varsin tylysti.

- Ei yllätä minua. Tämä on se tilanne, jossa olemme. Pelaajat tarvitsevat apua. Ottelu osoittautui liian isoksi haasteeksi. Tasoerot olivat aivan liian suuret, Parker sanoi BBC:lle ottelun jälkeen.

Parker valmensi Bournemouthin Championshipistä Valioliigaan täksi kaudeksi. Bournemouthin väliaikaisena päävalmentajana toimii Gary O’Neil. Joukkue kohtaa keskiviikkona Wolverhamptonin kotikentällään. Mediatietojen mukaan yksi suosikeista Parkerin pestiin on Burnleyssä pitkään hyvää työtä tehnyt Sean Dyche.

Tsekkaa myös: Fenerbachen pelaajat töhöilivät koomisesti – vapaapotkukuvio meni totaalisesti vihkoon


Joukkueet: