Boston Bruins ja Tampa Bay Lightning aloittivat ryminällä – hanskat putosivat jo 9 sekunnin pelin jälkeen

Garnet Hathaway (Boston Bruins) vs Patrick Maroon (Tampa Bay Lightning)

Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightiningin välinen NHL-ottelu alkoi nyrkkihippasilla, kun hanska putosivat jäähän jo 9 sekunnin jälkeen.

Boston Bruins kaatoi Tampa Bay Lightningin välillä varsin kuumaksikin äityneessä ottelussa maalein 2-1. Etenkin ottelun alku oli erityisen kuuma. Kaikki lähti liikkeelle jo ennen ensimmäistä aloitusta, kun Bostonin Garnet Hathaway ja Tampan Patrick Maroon tökkivät toisiaan.

Tuomaristo yritti puuttua asiaan ja sai tilanteen rauhoittumaan siksi aikaa, että kiekko saatiin jäähän. Rauha jäi kuitenkin lyhytikäiseksi. Kun peli oli vanhentunut vaivaiset yhdeksän sekuntia, olivat hanskat jäässä ja taistelupareja alettiin muodostaa. Muuten tilanne rauhoittui nopeasti, mutta vähemmän yllättäen kovimmat riitapukarit olivat juuri Hathaway ja Maroon, jotka ottivat varsin pitkän nyrkkitappelun. Parivaljakko hakkasi toisiaan jopa vielä senkin jälkeen, kun linjatuomari oli tullut väliin.

Mainos alkaa:

Kumpikin pääpukareista sai viisiminuuttisen tappelemisesta ja molemmilta lähti pelaajia istumaan kaksiminuuttisia.

Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightningin välinen matsi alkoi Garnet Hathawayn ja Patrick Maroonin tappelulla:

Katso myös: Eeli Tolvanen rokotti vanhaa seuraansa kahdesti – ensin huikea ranneveto ja perään Juuse Saroksen antama lahja


Joukkueet: ,