Video: Boston-hyökkääjältä sikamainen temppu – ajeli vastustajan pää edellä laitaan

Nick Ritchie Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Nick Ritchie teki aivan ääliömäisen tempauksen NHL:n playoffeissa jyrättyään vastustajan pää edellä laitaan.

Tampa Bay Lightning sysäsi Boston Bruinsin kuilun partaalle voittamalla sarjan neljännen ottelun maalein 3-1.

Bostonin otteissa alkaa näkyä turhautumisen merkkejä ja hyökkääjä Nick Ritchien kohdalla se purkautui todella rumasti. Ritchie jyräsi Tampan Yanni Gourden toisessa erässä selästä päin laitaa.

Gourde lensi laitaa päin todella vaarallisesti pää edellä ja häntä hoivatiin kentällä kelpo tovi, ennen kuin peli pääsi jatkumaan. Gourde onneksi selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Mainos alkaa

Ritchie oli tilanteessa hyvin onnekas, sillä hän sai viiden minuutin jäähyn laitataklauksesta, mutta ei ulosajoa. Kolmannessa erässä Ritchie joutui maksamaan sikamaisesta taklauksestaan lisähintaa, kun Tampan Barclay Goodrow haastoi hänet tappeluun.

Ottelun jälkeen Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy puolusti Ritchien taklausta kutsuen sitä puhtaaksi ja intoutui vihjailemaan, että Gourde vain teeskenteli.

– Hän on hyvä pelaaja ja selvästi myös fiksu pelaaja. Hän hommasi heille viiden minuutin ylivoiman ja jatkoi peliä ilman mitään ongelmia, Cassidy sanoi.

Boston-luotsin arvio on melko käsittämätön, vaikka valmentajat yleensä pelaajiaan puolustavatkin. Video tilanteesta nimittäin osoittaa, että taklauksessa on kovin vähän puolusteltavaa.

Ritchie taklaa kiekotonta pelaajaa, hän tekee sen pimeästä kulmasta ja enimmäkseen selän puolelta, vastustaja on reilusti irti laidasta ja lentää hervottomasti päin sitä. Toisin sanoen, tilanteessa täyttyy useammankin rangaistuksen tunnusmerkit.

Boston Bruinsin Nick Ritchie kolaa vastustajan sikamaisesti päin laitaa:

Barclay Goodrow haastoi Ritchien myöhemmin tappeluun:

Katso myös: Video: Leo Komarov iski voittomaalin – Islanders siirtyi ottelusarjassa johtoon


Joukkueet: