Video: Boston-veskarilta karmeaa pupeltamista – lahjoitti Alex Lafrenierelle jatkoaikamaalin

Linus Ullmark boston - pallomeri.net

Boston Bruins isännöi New York Rangersia lauantain ratoksi NHL:n harjoitusottelussa. Voitto lähti lopulta vieraiden matkaan Alex Lafrenieren jatkoaikamaalin myötä.

Varsinainen peliaika tarjosi yhteensä kuusi osumaa – kolme kummallekin joukkueelle. Kotijoukkue Bruinsin puolelta osuivat tutut miehet: David Pastrnak, Patrice Bergeron sekä Brad Marchand. Rangersin maaleista vastasivat Ryan Strome, Samuel Blais sekä Kevin Rooney.

Jatkoaikaa oli takana puolisentoista minuuttia, kun nähtiin varsin erikoinen loppuratkaisu. Pastrnak syötti kiekon keskialueelta maalivahti Linus Ullmarkille, joka jäi hautomaan kiekkoa lapaansa. Hän odotti kunnes karvaamaan tullut Alex Lafreniere oli todella lähellä ja päätyi hätäpäissään nostamaan kiekon suoraan tätä päin. Lafreniere sai pelivälineen haltuunsa ja laittoi sen tylysti maaliin.

Kaapo Kakko pelasi Rangersin riveissä hieman vajaat 20 minuuttia ja Lauri Pajuniemi 12 minuuttia. Kakon tehosaldo jäi kahden osuman verran plussalle, kun taas Pajuniemen samainen saldo oli -2. Tehopisteitä kummallekaan ei merkitty.

Tsekkaa myös: Video: Jesse Puljujärvi iski kahdesti – verkko kireälle näppärällä ohjurilla ja hirmulämärillä

Boston-maalivahti Linus Ullmark lahjoitti Rangersin voittomaalin:

Jos video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.