Karua luettavaa! Useampi Boston-peluri pelasi finaaleissa hurjien vammojen kanssa

Karua luettavaa! Useampi Boston-peluri pelasi finaaleissa hurjien vammojen kanssa

Boston Bruinsin pelaajat antoivat ainakin kaikkensa, vaikka mestaruus jäi tällä kertaa haaveeksi, kun St. Louis Blues oli vahvempi voitoin 4-3.

Kauden loputtua myös pelaajien vammoja on alkanut tippumaan julkisuuteen ja moni pelasikin pudotuspeleissä isojen vammojen kanssa.

Bostonin riveissä oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että pelaajalla oli vammoja kropassaan. Yksi pahiten loukkaantuneista pelaajista oli Noel Acciari, joka pelasi kaikki seitsemän finaaliottelua rintalasta murtuneena. Myös Boston-kapteeni Zdeno Chara oli viimeisissä peleissä pahasti rikki, sillä slovakialaispuolustajan leuka oli murtunut useasta kohdasta.

Myös John Mooren vammaa voidaan pitää melkoisen vakavana, sillä puolustaja hyppäsi finaaleissa kaukaloon murtuneen olkaluun kanssa.

Tämän lisäksi pienempien vammojen kanssa pelasivat David Pastrnak, Matt Grzelcyk sekä nivusvammoista kärsineet Patrice Bergeron ja Brad Marchand.

NHL:n pudotuspelien raadokas maailma pääsi näyttämään jälleen kerran kovuutensa ja ei voi kuin ihmetellä loukkaantuneiden pelaajien taistelutahtoa.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut