Video: Boston jäätyi herkkupaikassa – 3 vs 0 -hyökkäys meni neppailuksi

Video: Boston jäätyi herkkupaikassa – 3 vs 0 -hyökkäys meni neppailuksi

Boston Bruinsille avautui mahtava iskunpaikka, kun joukkue pääsi hyökkämään kolmella maalivahtia vastaan. Bruinsilla meni kuitenkin sormi suuhun.

Ylivoimahyökkäys ei tietenkään takaa varmaa maalia, mutta kun kaksi pelaajaa pääsee vapaasti hyökkäämään maalivahtia vastaan, niin on syytä pettyä, jos verkko ei soi. Kokonaan toinen asia on vielä paria astetta harvinaisempi 3 vs 0 -hyökkäys, joista pitäisi tehdä kerta kerrasta.

Joskus maailman parhaatkaan pelurit eivät onnistu, vaikka avaimet lyötäisiin käteen. Näin kävi Boston Bruinsille ottelusa Minnesota Wildia vastaan. Tilanne lähti käyntiin, kun Bruinsin Charlie McAvoy pääsi jäähyltä. Brad Marchand ryöväsi kiekon Wild-puolustajalta ja karkasi vasempaan laitaan. McAvoy lähti hyökkäykseen mukaan oikealta ja Sean Kuraly jäi takamieheksi tukemaan.

Lopulta Marchand ja McAvoy ajautuivat liian lähelle toisiaan, liian keskelle ja he myös siirtelivät vastuuta keskenään, kun Kuraly joutui seuraamaan toisessa aallossa tilanteen kehittymistä pelkkänä statistina. McAvoy teki lopullisen ratkaisun ja kärsivällisesti Bruins-kolmikon ratkaisua odottanut maalivahti Alex Stalock torjui laukauksen upeasti.

Bruinsille ei näyttävästi mokatusta paikasta koitunut kuitenkaan sen enempää murheita, sillä Bruins voitti ottelun jatkoajalla maalein 5-4.

Boston jäätyy ylivoimahyökkäyksessä:

Katso myös: Chris Kreideriltä jäätävän upea passi – Artemi Panarin viimeisteli

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut