Video: Bruins-GM narutti joukkuetta kapteenin julkistuksessa – antoi Brad Marchandille C:n ennen kuin pila paljastettiin

Boston Bruins kapteeninvalinta / Pallomeri.net

Boston Bruins nimesi Patrice Bergeronin seuran uudeksi kapteeniksi. GM Don Sweeney päätti kuitenkin ensin hassutella julkistustilaisuudessa.

Zdeno Charan siirryttyä Washington Capitalsiin, oli Boston Bruisin valittava uusi kapteeni. Kaikissa ennakkospekulaatioissa uudeksi Bruins-kippariksi oli vain yksi vaihtoehto, eli sentteri Patrice Bergeron.

Bruins julkaisi nyt somessa videon tilaisuudesta, jossa joukkueelle kerrottiin kapteenin valinnasta. GM Don Sweeney pisti hassutteluvaihteen silmään ja trollasi omaa joukkuettaan nimeämällä ensin Brad Marchandin kapteeniksi.

Marchand otti C-kirjaimella varustetun paidan vastaan ja aloitti kiitospuheensa ennen kuin nopeasti vaihtoi uria ja paljasti pilan.

– Odotan innolla, että pääsen ottamaan tämän seuraavan askeleen…mutta eiköhän kaikki tiedä kuka se oikea kapteeni on, Marchand totesi.

Tämän jälkeen Bergeronille luovutettiin C:llä varustettu pelipaita ja hän sai pitää puheen seurahistorian 20. kapteenina.

Boston Bruins nimeää Patrice Bergeronin kapteeniksi pienen kiertotien kautta:

Katso myös: STT: JoKP:n valmentajalta raju avautuminen Mestiksen tilanteesta – ”Päästäkää nyt p*****e meidät pelaamaan!”


Pelaajat: ,
Joukkueet: