Video: Koominen tilanne Bosnian liigassa – koira hyökkäsi pallon kimppuun ja pisti pelaajalle puikot

Koira kentällä Bosnian liigassa / Pallomeri.net

Bosnian liigassa nähtiin koominen tilanne, kun koira rynni kentälle, kävi pallon kimppuun ja puikotti hätistelemään tuleen pelaajan.

Bosnia-Herzegovinan jalkapalloliigan tiistain kierroksella pelatussa Slobodan ja Posusjen välisessä pelissä nähtiin koominen hetki, kun kentälle juoksi yllätysvieras ottelun toisella minuutilla.

Jostain tiensä kentän laidalle löytänyt koira näet kirmasi kentälle pallon nähtyään ja kävi siihen oitis kiinni keskeyttäen pelin hetkellisesti.

Koiran erittäin intensiivistä pallonsyöntihetkeä yritettiin saada pelaajien toimesta nopeasti poikki ja yksi pelaajista onnistuikin potkaisemaan pallon koiran suusta kohti sivurajaa.

Tämä kuitenkin vain lisäsi koiran leikki-intoa, joten ei kauaakaan, kun nelijalkainen veitikka oli tismalleen samoissa puuhissa. Hetkeä myöhemmin koira osoitti myös näppärää tekniikkaa, kun leikkisä otus otti pallon ja sujahti sen kanssa yhden hätistelemään tulleen pelaajan puikoista läpi ilman, että pelaaja ehti edes kissaa sanoa.

Koiran show päättyi tämän jälkeen kiinnijäämisen, jonka jälkeen elikko kannettiin kentältä turvaan ja peli sai jatkua. Ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Kentälle juossut koira pistää pelaajalle puikot Bosnian liigan ottelussa:

Katso myös: Video: Lyonin pelaaja yritti näyttävää kikkaa – tuomari käski lopettamaan ja antoi lopulta varoituksen