Bosnia ja Hertsegovina – Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Bosnia Kazakstan Tanska Ruotsi Huuhkajien uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Bosnia ja Hertsegovina ja Suomi kohtaavat lauantaina mielettömän tärkeässä MM-karsintaottelussa. Näin katsot sen TV:stä.

Huuhkajille megakerroin 20.00! Voita 5 eurolla peräti 100 euroa!

Huuhkajat taistelee vielä tiukasti MM-jatkokarsintaan pääsystä. Lauantain ottelu näyttää tässä suhteessa isosti suuntaa, sillä Bosnia taistelee samoista sijoituksista. Tappio käytännössä hautaisi mahdollisuudet, kun taas voitolla unelma ottaa todella ison askeleen eteenpäin.

Joukkueet pelasivat karsintojen ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen 2-2. Tuossa taistossa kummallakin oli omat saumansa voittoon, mutta lopulta pistejako oli kenties ansaittu lopputulos.

Nyt Huuhkajien tie käy haastavalle vieraskentälle, joten koneesta on saatava aivan kaikki irti, jotta voitto lähtee tuliaisiksi Suomeen.

Matsi on ohjelmassa lauantaina klo 16.00.

Näin katsot Bosnia ja Hertsegovina – Suomi -ottelun TV:stä

Bosnia ja Hertsegovinan ja Suomen välinen ottelu on tarjolla ilmaiseksi TV:n kautta, sillä NENT Groupin ja Nelonen Median tekemän sopimuksen mukaan kamppailu näkyy Neloselta.

Tämän lisäksi taisto on tuttuun tapaan katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayssä ja V sport -kanavilla.