Bosnia-Hertsegovina-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Bosnia-Hertsegovina-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Lauantaina pelataan yksi Suomen futishistorian tärkeimmistä peleistä, kun taistelu EM-kisapaikasta kiihtyy. Bosnia-Hertsegovina-Suomi-ottelu käynnistyy klo 19:00.

Tarjous Suomen peliin! – TALLETA 10€ – PELAA 50€

12.10. klo 19:00 Bosnia-Hertsegovina-Suomi

Huuhkajien panokset EM-karsinnoissa kasvavat, kun edessä on vierasottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Tilanne on se, että voitto nostaisi kisapaikan todennäköisyyden sille tasolle, että tilannetta on käytännössä mahdoton enää mokata. Sen sijaan Suomen tappio tiivistäisi entisestään kärjen tilannetta, joten lauantaina pelataan isoista pisteistä.

Se on varmaa, että jalkapallo on saanut sellaisen aseman Suomessa viimeisten kuukausien aikana, että useampi ihminen tulee olemaan lauantai-iltana tv-vastaanottimien lähellä.

Suomella on varmasti itseluottamus tapissa, koska maiden ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi Huuhkajien 2-0-voittoon Tampereella. Nyt lähtökohdat ovat vaikeammat, kun vastaan asettuu laadukkaan maajoukkueen lisäksi myös vastustajan fanit. Näin ollen käsillä onkin todellinen jännitysnäytelmä.

Näin katsot Bosnia-Hertsegovina-Suomi-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä

Suomen ja Italian välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Suomen ohjelma EM-karsinnoissa:

12.10. klo 19:00 Bosnia-Hertsegovina-Suomi

15.10. klo 21:45 Suomi-Armenia

15.11. klo 19:00 Suomi-Liechtenstein

18.11. klo 21:45 Kreikka-Suomi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut