Mieletön voittomaali League Onessa – Boltonin pelaaja maalasi liukumalla keskiympyrästä

Boltonin Dion Charles

Boltonin Dion Charles nousi isoon rooliin joukkueensa voitokkaassa Fleetwood-ottelussa ja hän myös teki täysin mykistävän ratkaisuosuman.

Bolton kaatoi Fleetwood Townin lauantain League One -kierroksella maalein 4-2 ja kotijoukkueen suureksi sankariksi nousi kaksi maalia paiskonut Dion Charles.

Charlesin ensimmäisellä maalilla Bolton tasoitti lukemiksi 1-1 ja vaikka maali oli tuikitärkeä, niin Charlesin toinen häkki sitä vasta olikin. Maali syntyi 86. minuutilla ja jäi ottelun voittomaaliksi, mutta vielä suurempaa ja ikimuistoisempaa oli tapa, jolla maali syntyi.

Mainos alkaa:

Pallosta käytiin keskikentällä hurja taistelu, kun pallo vaihtoi muutaman sekunnin sisällä useamman kerran omistajaa ankarissa kaksinkamppailuissa. Kun Charles iski palloon kiinni, oli hän kamppailijoista ensimmäinen, joka ehti saada palloa edes jotenkin kontrolliin.

Charles harhautti yhden Fleetwoodin pelaajan, mutta pallo karkasi hieman ja seuraava vastustaja oli jo tulossa kimppuun. Näin ollen Charles päätti ratkaista tehtävän ja yritti liukutaklauksella potkaista palloa kohti hyökkäyskolmannesta.

Charles onnistui tässä, mutta teki niin paljon onnistuneemmin kuin tuskin uskalsi edes kuvitella. Hänen liukulaukauksessaan oli näet sen verran paljon voimaa, että pallo liisi aina Fleetwoodin rangaistusalueelle asti. Tämä oli erittäin huono uutinen kaukana maaliltaan olleelle Fleetwoodin veskarille, joka joutui seuraamaan miten pallo lensi hänen ylitseen ja painui pompun kautta pussiin.

Boltonin Dion Charles tekee käsittämättömän liukkarimaalin keskiympyrästä:

Katso myös: VPS-pelaajilta upea synttäriyllätys – Kuopioon matkustanut fani yllätettiin täydellisesti


Joukkueet: