Karmea tuomarivirhe – Bolton-pelaaja löi vastustajaa, vieressä ollut joukkuetoveri sai punaisen kortin

Elias Kachunga Bolton

Englannin League Onessa nähtiin hyvin räikeä tuomarivirhe, kun Bolton-pelaaja löi vastustajaa, mutta väärä pelaaja ajettiin ulos.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla League Onessa nähtiin tiistaina erikoinen tilanne otttelussa, jossa Boltonin ja Forest Green Rovers iskivät yhteen.

Kyseessä oli ottelun 28. minuutilla sattunut tilanne, jossa Boltonin Elias Kachunga syyllistyi törkeään temppuun, kun hän löi Forest Greenin Brandon Cooperia vatsaan suivaannuttuaan tälle kesken kamppailutilanteen.

Mainos alkaa:

Rikkeestä luonnollisesti myös nousi punainen kortti, mutta tuomaristolle sattui karmea virhe. Punainen kortti nimittäin nostettiin täysin väärälle pelaajalle. Avustava erotuomari näki kyllä lyönnin, mutta pisti sen Kachungan sijaan vieressä toisen puolustajan kanssa omaa täysin rehtiä kamppailua käyneen Dion Charlesin tiliin. Näin Charles ajettiin ottelusta ulos, vaikka hän oli täysin syytön.

Boltonin manageri Ian Evatt moitti Kachungaa törkytempusta, mutta lisäsi, että tuomareidenkaan ilta ei mennyt täysin putkeen. Evattin mukaan Kachunga yritti kertoa virheestä tuomaristolle, mutta viesti ei mennyt perille.

– Me kaikki yritimme sanoa siitä. Minä jopa kävelin kentälle sanomaan siitä, mutta siinä vaiheessa avustava oli varma, että se oli Dion. Virheitä sattuu, toivottavasti se oikaistaan, Evatt kertoi Telegraphille.

Elias Kachunga lyö vastustajaa, mutta erotuomari ajoi väärän Bolton-pelaajan kentältä:

https://twitter.com/nathjnzy/status/1617979990104236033

Katso myös: Nottinghamin stadion ei kestänyt ManU:n maalijuhlia – mainosaita romahti fanien painosta


Joukkueet: