HJK:n Bojan Radulovic takoi maaleja täysin älyttömällä tahdilla – teki hattutempun kuudessa minuutissa

Bojan Radulovic

HJK:n Bojan Radulovic käänsi ottelun kulun jäätävällä näytöksellä. Hän pääsi 57. minuutilla kentälle ja 68. minuutilla oli hatullinen täynnä.

Veikkausliigan sunnuntain ainoassa ottelussa nähtiin todellinen yhden miehen show, kun HJK:n vaihtopelaaja Bojan Radulovicin jalasta syntyi maaleja aivan mielipuolista tahtia.

Vielä 57. minuutilla kaikki näytti menevän kotijoukkue Interin pillin mukaan ja peli oli Interin hyväksi 1-0. Tässä kohtaa HJK teki vaihdon, josta oli tuleva käänteentekevä ja päästi Radulovicin irti.

Radulovic ehti olla kentällä nelisen minuuttia, kun alkoi tapahtua. Juuri, kun 62. minuutti oli pyörähtänyt käyntiin, sai Kevin Kouassivi-Benissan pelattua Radulovicille hyvän pallon boksiin ja hän tuikkasi sen sisään.

Radulovicin toista osumaa ei tarvinnut kauaa odottaa, sillä HJK:n seuraavasta hyökkäyksestä vihellettiin Interille rangaistusalueen käsivirhe ja pallo vietiin pilkulle. Radulovic upotti rankkarin sisään kylmänviileästi pikku sijoituksella.

Kun pelin 68. minuutti oli juuri päässyt käyntiin, viimeisteli Radulovic räväkän tehohetkensä huikealla tavalla. Hän sai pallon noin 20 metrissä, pelasi seinäsyötön Kouassivi-Benissanin kanssa, kikkasi kaksi Interin pakkia ja niittasi pallon maalivahdin jalan vierestä verkon perälle. Näin Radulovic takoi hattutempun kasaan kuudessa minuutissa oltuaan kentällä kaikkiaan noin yksitoista minuuttia.

Tästä shokkihoidosta Inter ei enää toipunut, vaan pisteet matkasivat HJK:n mukana Helsinkiin lukemin 3-1.

Bojan Radulovic tuli vakuuttavasti sisään tehden kaksi ensimmäistä maaliaan minuutin sisään oltuaan kentällä noin viisi minuuttia:

Radulovicin hattutemppu täyttyi jo 68. minuutilla upeasti pelatun hyökkäyksen päätteeksi:

Katso myös: Inter Miamin finaalista tuli uskomaton trilleri – vasta 22. laukoja toi ratkaisun rankkarikisassa


Pelaajat:
Joukkueet: