Video: Varma maali jäi syntymättä – fanit varmoja, että Maradonan haamu puuttui peliin Superclasicossa

Boca-River Maradonan haamu / Pallomeri.net

Boca Juniors pelastui häkellyttävällä tavalla tappiolta Superclasicossa. Fanit uskovat Maradonan haamun auttaneen Bocaa.

Boca Juniors ja River Plate kohtasivat sunnuntaina argentiinalaisen jalkapallon todellisessa suurderbyssä, eli Superclasicossa ja jännittävä ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Oli kuitenkin aivan hilkulla, ettei River rypistänyt pelistä voittoa, sillä aivan toisen jakson lopulla River jäi vain senttien päähän voittomaalista. Boca vältti takaiskun täysin käsittämättömällä tavalla.

Pallo oli nimittäin menossa tyhjään maaliin, kunnes se yhtäkkiä kierähtikin maaliviivan tuntumasta dramaattisesti toiseen suuntaan, eikä paikalle liukunut River Platen pelaajaa saanut tuikattua palloa sisään.

Kyseessä oli tietenkin vain hämmentävä sattumus, eli pallo vain otti täysin mahdottomalta näyttäneen kierteen, joka käänsi tilanteen Bocalle suotuisaksi, mutta fanit haluavat nähdä asian toisin.

Vallitseva teoria nimittäin on se, että taustalla oli Boca-kasvateista suurimman, eli vastikään keskuudestamme poistuneen Diego Maradonan haamu, joka olisi haudan takaa puuttunut peliin ja pelastanut Bocan.

Boca-fanit uskovat, että Maradonan haamu pyyhkäisi maaliin menossa olleen pallon sivummalle:

Katso myös: Video: Käsittämätön pupellus – Huesca-peluri pisti pallon metristä maalin katolle


Joukkueet: ,