Onnettomuus, joka odottaa tapahtumistaan? – fanin video paljasti Boca Juniorsin kotistadionin karmivan kunnon

Boca Juniorsin kotistadion

Katsomossa seisseen fanin kuvaama video kertoo, että Boca Juniorsin legendaarinen kotistadion olisi pikaisen remontin tarpeessa.

Sosiaalisessa mediassa leviää suorastaan pähkähullu video, joka on kuvattu Copa Libertadoresin ottelusta, jossa kohtasivat Boca Juniors ja Corinthians. Ottelu pelattiin Bocan legendaarisella kotistadionilla, 1940-luvulla rakennetulla La Bomboneralla.

Bocan kotipyhätössä on tunnetusti tunnelma kohdillaan, mutta tällä kertaa samainen tunnelma paljasti, että La Bombonera saattaa hyvinkin olla tikittävä aikapommi.

Fanin kuvaamalla videolla nimittäin näkyy miten karseaan kuntoon stadion on rapistunut. Yläkatsomosta kuvatulla videolla näkyy, kuinka stadinionin rakenteet ovat murtuneet niin pahasti halki, että katsomon osat heiluvat päivänselvästi fanien pomppiessa niiden päällä.

Kaikesta päätelleen halkeama ei ole aivan tuore, mutta siitä huolimatta fanit jatkoivat pomppimistaan. Stadion on kunnostettu 1990-luvulla ja videon perusteella uusi remontti olisi syytä tehdä melko nopeasti ennen kuin jotain traagista tapahtuu.

Fanin kuvaama video kertoo, että Boca Juniorsin kotistadion on päässyt pelottavan huonoon kuntoon:

https://twitter.com/thecasualultra/status/1545709665711013888

Katso myös: Englanti järjesti uskomattomat murskajaiset EM-kisoissa – historian suurinumeroiset lukemat


Joukkueet: