Video: Superclasicossa nähtiin käsittämättömän ruma temppu – Boca Juniorsin pelaaja kalautti kyynärpäällä kurkkuun

Jorman Campuzano Boca Juniors / Pallomeri.net

Argentiinan liigacupin Superclasico-ottelussa Boca Juniorsin ja River Platen välillä nähtiin yksi kauden rumimmista tempuista.

Yksi jalkapallomaailman kuumimmista derbyistä on ehdottomasti Buenos Airesin suurseurojen Boca Juniorsin ja River Platen välinen Superclasico.

Tästä saatiin viimeisin näyte lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun seurat iskivät yhteen Argentiinan liigacupissa. Tulikuuma ottelu päättyi lopulta pistejakoon maalein 2-2.

Ottelussa nähtiin myös kaksi ulosajoa, mutta hämmentävää kyllä kumpikaan niistä ei tullut ottelun 29. minuutilla, jolloin kentällä nähtiin kiistatta yksi kuluvan jalkapallokauden sikamaisimmista teoista.

River Platen Jorge Carrascal kuljetti palloa aivan sivurajan tuntumassa, kun Bocan Jorman Campuzano tuli puolustamaan. Campuzanolla oli kuitenkin pahat mielessään ja hän teki jotain aivan uskomatonta. Campuzano jysäytti Carrascalia kyynärpäällä suoraan kurkkuun, eikä mikään viittaa siihen, etteikö teko olisi ollut täysin tarkoituksellinen.

Tuomari selvästi ainakin osittain missasi tilanteen, sillä hän antoi Campuzanolle törkeästä iskusta vain varoituksen. Carrascal ei onneksi loukkaantunut tilanteessa pahasti, vaan pystyi jatkamaan peliä.

Boca Juniorsin Jorman Campuzano lyö River Platen Jorge Carrascalia suoraan kurkkuun:

Katso myös: Video: Stuttgart-maalivahti Gregor Kobel otti uskomattoman rankkaritorjunnan – potkaisi pallon yläriman kautta ulos


Joukkueet: ,