NHL:ssä rysähti iso pelaajakauppa – Islanders hankki Bo Horvatin, Aatu Räty osa Canucksiin siirtyvää pakettia

Aatu Räty
Kuva: Getty Images

NHL:ssä tehtiin iso pelaajakauppa New York Islandersin ja Vancouver Canucksin välillä. Aatu Räty on yksi seuraa vaihtavista pelaajista.

Yksi NHL:n siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä on löytänyt itselleen uuden kodin, kun huippukautta pelaava Vancouver Canucksin kapteeni Bo Horvat siirtyy New York Islandersiin.

Horvat on paukuttanut kauden 49 ottelussa tehot 31+23=54. Horvatin 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa tuova sopimus on katkolla tulevana kesänä, joten hän on niin sanottu “vuokrapelaaja” loppukauden ajan, kun Islanders hakee menestystä kevään pudotuspeleissä.

Islanders joutui luonnollisesti maksamaan kovan hinnan saadakseen Horvatin riveihinsä. Canucks saa vastineeksi kipparistaan hyökkääjä Anthony Beauvillierin, hyökkääjälupaus Aatu Rädyn sekä ehdollisen ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Varausvuoroon liittyvä ehto koskee ensi kesän varaustilaisuutta. Jos kauppaan sisältyvä varausvuoro on ensi kesän varaustilaisuudessa kahdentoista ensimmäisen vuoron joukossa, pitää Islanders varausvuoron itsellään ja antaa Canucksille ensimmäisen varausvuoronsa kesän 2024 varaustilaisuudesta, eikä siihen sisälly enää mitään ehtoja, vaan sen Canucks saa joka tapauksessa.

25-vuotias Beauvillier tienaa kaudesta 4,15 miljoonaa dollaria ja hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2025. Beauvillier on tehnyt tällä kaudella 49 ottelussa tehot 9+11=20.

20-vuotias Räty puolestaan pelaa virallisesti kolmivuotisen tulokassopimuksensa ensimmäistä kautta ja on tehnyt 12 pelaamassaan NHL-ottelussa tehot 2+0.

Tsekkaa myös: Katsojat viskoivat valtavan määrän pehmoleluja kentälle – AHL-ottelu keskeytettiin etuajassa


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,