Video: Bo Horvat taituroi aivan uskomattoman alivoimamaalin – pakit solmuun ja coast-to-coast

bo horvat vancouver canucks / Pallomeri.net

Vancouver Canucksin Bo Horvat oli liekeissä, kun Canucks kaatoi St. Louis Bluesin toistamiseen. Horvat iski ottelussa aivan huikaisevan alivoimamaalin.

Vancouver Canucksin ja hallitsevan NHL-mestarin St. Louis Bluesin välinen ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarja etenee vahvasti Canucksin komennossa, kun joukkue otti sarjassa 2-0-johdon perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa.

Canucksin toisen otteluvoiton pääarkkitehti oli hyökkääjä Bo Horvat, joka teki Canucksin avausmaalin sekä myös jatkoajalla syntyneen voittomaalin. Horvat löi alkutahdit kerrassaan häikäisevällä yksilösuorituksella, joka syntyi kaiken muun hyvän lisäksi vieläpä alivoimalla.

Horvat sai kiekon omalla puolustusalueellaan ja lähti rynnistämään kohti Bluesin maalia. Horvatia ei saatu pysäytettyä millään, sillä kovan vauhdin lisäksi hän myös veti matkan varrella kaksi iholle ehtinyttä Blues-pelaajaa todella nöyryyttävästi vipuun.

Mainos alkaa

Jälkimmäisen kikan jälkeen Horvat pääsi nokikkain veskarin kanssa ja sijoitti lätkän tyynesti takakulmaan. Canucksin voittolukemiksi kirjattiin 4-3 Horvatin jatkoaikamaalin myötä.

Bo Horvat pujottelee koko kentän läpi alivoimalla:

Katso myös: Video: Jesperi Kotkaniemi huippuvireessä – osui kahdesti Philadelphiaa vastaan


Joukkueet: