Video: Blues-hyökkääjä kajautti vastustajaa rajusti mailalla päähän – kypärä jäi roikkumaan mailasta

Robert Thomas St. Louis Blues / Pallomeri.net

Blues-hyökkääjä Robert Thomas pamautti kiekkokauden rajuimmalla korkealla mailalla Devilsin pelaajaa päähän keskiviikon vastaisena yönä.

St. Louis Blues kaatoi New Jersey Devilsin kotonaan keskiviikkoyön NHL-kierroksella. Bluesin kotivoitto irtosi melko selkein 3-0-lukemin. Ottelussa nähtiin myös kuluvan kiekkokauden raisuin korkea maila, kun Bluesin Robert Thomas löi epähuomiossa Devilsin Nick Merkleytä mailalla päähän.

Tapaus sattui kolmannen erän alussa, kun Thomas oli toimittanut kiekon pois omalta alueeltaan ja sen kummemmin ajattelematta nosti mailansa voimakkaasti ylös. Hän piti päänsä alhaalla eikä nähnyt Merkelytä, joka sai todella ruman näköisen iskun päähänsä Thomasin mailasta.

Maila osui Merkleyn silmäkulmaan ja jatkoi siitä matkaansa kypärän korvalliselle, jonka myötä Thomas riisui todella väkivaltaisesti Merkleyn kypärän. Merkley lähti iskun saatuaan heti kohti vaihtopenkkiä. Kypärä jäi roikkumaan Thomasin mailasta varsin raskauttavana todisteena tapahtumista.

Mainos alkaa

Thomas ei iskenyt missään nimessä tahallaan, mutta hän käytti mailaansa todella huolimattomasti ja vaarallisesti, joten Merkleyllä oli onnea, ettei hänelle käynyt hötäkässä pahemmin.

Thomas sai tilanteesta 2+2 minuutin rangaistuksen.

Blues-hyökkääjä Robert Thomas lyö vastustajaa mailalla päähän:

Katso myös: Video: Philadelphian Sean Couturier uunotti Columbus-veskaria hävyttömästi läpiajosta


Joukkueet: