Video: Colorado-pakin peli päättyi heti kättelyssä – Blues-hyökkääjä selvisi rumasta niitistään kahdella minuutilla

Sammy Blais St. Louis Blues & Devon Toews Colorado Avalanche NHL / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen Devon Toewsin kauden avauspeli päättyi liian äkkiä, kun St. Louis Blues -hyökkääjä Sammy Blais taklasi häntä rumasti.

Colorado Avalanche otti kotikaukalossaan lukua NHL-kauden avauskierroksella, kun St. Louis Blues poikkesi vieraana ja vei pinnat maalein 1-4.

Lukua otti valitettavasti myös Avalanche-puolustaja Devon Toews, jonka debyytti uudessa seurassa päättyi jo ajassa 4:43.

Mainos alkaa

Toews meni samaan päätykiekkoon Bluesin Sammy Blaisin kanssa ja jäi pahasti jyrän alle. Blais jysäytti häntä olkapäällään suoraan kupoliin ja Toews tippui jään pintaan kovasta osumasta.

Tuomari oli ilmeisesti huonosti sijoittunut, sillä hän kyllä antoi tilanteesta rangaistuksen, mutta ei kaikesta päätellen nähnyt tilannetta aivan oikeasta kulmasta. Tuomari nimittäin antoi Blaisille kaksiminuuttisen kyynärpäätaklauksesta, vaikka kyseessä oli selvä päähän kohdistunut taklaus.

Toews istui hetken aikaa vaihdossa, mutta joutui lopulta jättämään pelin kesken.

Blues-hyökkääjä Sammy Blais taklaa Avalanche-pakki Devon Toewsia päähän:

Katso myös: Video: Chicagon kauden avausmaali oli silkkaa kiekkoflipperiä – rännikiekko meni neljän kimmokkeen kautta häkkiin


Joukkueet: ,