Blogi: Onks sulla massakausi käynnissä, hei?

Siitä sitten taas kävelen maailman hauskin jätkä -pystijakamon kautta kotio tupruttelemaan. Niin maailmanluokkaista sanaleikkiä tarjoili taas otsikko.

Toisaalta, ei täällä paljoa vaadittaisi, että todellinen massakausi lähtisi pikaruokaloiden kanssa käyntiin. Niitä täällä Californiassa, kuten koko jenkkilässä riittää. Onneksi kämppiksenä minulla on täällä kaksi naista (tiedän, tiedän, well played Severi), jotka pitävät huolen, että kananrinta ja vihannekset tulevat tutuksi.

Massakausi periaatteessa on päällä siinä suhteessa, että tänään meni 40 tuntia salilla puhki tämän kevään osalta (alkaen 1. helmikuuta). Tuloksia ei vain näy missään, vaikka kanani olen treenin lisäksi syönytkin. Ehkä ne sieltä sitten pamahtaa esiin, kun suuntaan Suomeen kesäkuun alussa. Kesäkuntoahan tässä haetaan, niin ei nyt hötkyillä vielä.

Massakaudella ei otsikossa viitata edes Rafael Nadalin möhkälemäisen kokoiseen vasempaan haukkariin. Sillä viittaan nyt tietenkin siihen, että tenniksen ATP-kiertue hypähti massakenttien maailmaan. Tällä viikolla pelataan Houstonissa sekä Casablancassa (jonka nettisivujen teko on muuten hyvin suurella todennäköisyydellä annettu turnauspomon serkun veljenpojalle, jolla on tutkinto biologiasta, mutta joka tykkää puuhailla nettisivujenkin parissa vapaa-ajallaan).

Monet kärkipelaajista (mukaan lukien meidän Jakke) pitävät tämän viikon taukoa ja keskittyvät ensi viikolla starttaavaan Monte Carlon Masters-tason turnaukseen.

Suurimmat odotukseni massakaudella kohdistuvat aiemmin jo mainittuun herraan, eli Rafa “kauhee haukkari, hei” Nadaliin. Miestä ei ole viime aikoina turnauksien viikonlopuissa nähty, mutta toivon että tähän saadaan muutos nyt, kun alusta vaihtuu siihen espanjalaiselle mieluisimpaan, massaan.

Mielenkiinnolla seuraan myös kovaan kevätvireeseen yltynyttä suosikkiani John Isneriä ja sitä, onko hänellä mitään mahdollisuuksia pärjätä hitaalla massalla.

Loppuun hypätään vielä vähän muihin asioihin. Olen tässä muutaman viime kuukauden aikana ollut positiivisen yllättynyt siihen, miten näkyvästi NHL on esillä jopa täällä Santa Barbarassa, Californiassa. Jokaisessa kuppilassa, jossa on edes muutama televisio, näytetään änäriä ja ihmiset puhuvat siitä. Jopa tietävätkin vähän, mistä puhuvat.

Tänne tullessani luulin, ettei ihmiset edes tiedä, mitä jääkiekko on. Kaapeli-tv-soppariimme kuuluu Foxin Primeticket-kanavat molempien californialaisseurojen, Kingsin ja Ducksin, osalta. Mukavaa iltojen taustaohjelmaa siis, kysykää vaikka kämppiksiltäni!

Viime sunnutain Penguins-Flyers näkyi jopa NBC:n pääkanavalta ja sitä naatiskeltiin kämppään kuuluvalta 55-tuumaiselta HooDeenä tähän tahtiin:

IMG_0948 pallomeri.net