Blogi: Californiassa kova helle mutta Miamissa se todellinen Heat

No joo, nyt lähdin vähän hassuttelemaan otsikon kanssa. Se johtuu siitä, että olen perkeleellisen hauska jätkä ja vieläpä pirun mukavakin. Kysykää vaikka mun mummilta!

Otsikolla viittaan siis leikkisän järkyttävän hassusti siihen, että täällä Santa Barbarassa on viimeiset päivät ollut todellinen helleaalto. Miami-osuudella en viittaa kuitenkaan Heat-nimiseen koripallojengiin vaan siihen, että en TIETENKÄÄN ole unohtanut Miamin Masters-turnauksen seuraamista. Siitä kuitenkin vähän myöhemmin tässä kirjoituksessa.

Yllä näkyvä kuva on Santa Barbara City Collegen La Playa Stadiumilta, josta on tullut ehkä koko maailman lempipaikkani kuluneiden kuukausien aikana. Tänään lauantaina stadionilla oli jonkinmoiset lukioiden väliset yleisurheilukisat ja tietty armottomana urheilufanina niitäkin oli pakko mennä kyttäilemään, kadun toisella puolella kun satun asumaan.

Mainos alkaa

Tässä pientä videopätkää kisoista ja upeasta stadionista:

KLIKKAA TÄSTÄ NIIN VIDEO AUKEAA.

Dokumenttini jenkkifutaaja Mitch Wishnowskysta kehittyy pikkuhiljaa. Eilen kävin SBCC Vaquerosin päävalmentajan, Graig Moropoulosin juttusilla ja hän lupasi ilomielin antaa kommentit kyseiseen kaveriin liittyen.

Wishnowsky on siis Australiasta alle vuosi sitten tänne saapunut miesjärkäle, joka hoitaa ”punterin” eli potkaisijan virkaa Vaquerosin joukkueessa. Ensi kaudeksi hänet on napattu Utahin yliopistoon ja tulevaisuuden NFL-haave siintää kirkkaana horisontissa.

Hauskaa miehen tarinassa on se, että hänet soitettiin Jenkkeihin kun eräs herra oli kuullut, että tämä aussi osaa potkaista erinomaisesti palloa. Mitch oli ehtinyt jo lopettaa paikallisen aussifutiksen pelaamisenkin ja toimi kotikaupungissaan mainosten kiinnittäjänä.

Tavallisesta duunarista NFL:n parrasvaloihin? Se olisikin aika stoori.

Mitäs Miamissa sitten tapahtuu? No, ainakin omista suosikeista puolet on jo ulkona. Näillä tarkoitan herroja nimeltä Jarkko Nieminen ja Lleyton Hewitt, jotka putosivat. Jatkamassa kuitenkin on vielä Kei Nishikori ja John ”jättijätkä” Isner.

Seuraavan blogipostauksen aikana Miamissa on toivon mukaan miesten puolelakin tapahtunut jo jotain jännää. Naisten puolella on mielenkiintoista seurata, miten 15-vuotias CiCi Bellis pärjää Serena Williamsin käsittelyssä. Onpahan ainakin kokemus nuorelle tytölle! Upea suoritus jo tähän asti joka tapauksessa.

[email protected]

(Instagram: Severihi)