Blast Pro Series: MIBR vs. ENCE eSports – näin voit voittaa kympillä 119 euroa

ENCE eSports

ENCE eSports herätti Suomessa todellisen kiiman e-urheiluun, kun joukkue eteni Katowicen major-turnauksessa aina finaaliin asti.

Suomalaisjoukkueen seuraava haaste on Brasiliassa, jossa pelataan Blast Pro Series -kutsuturnaus. Mukana on kaikki maailman parhaimmat CS:GO -joukkueet, joten mielenkiintoa riittää.

Major-turnauksessa menestyneen suomalaisjoukkueen ranking nousi sen verran mukavasti, että myös ENCE eSports sai kutsun mukaan turnaukseen. Avausottelussa vastaan asettuun rankingissa 6. sijalla oleva MIBR. Kotiyleisön edessä pelaava brasilialaisjoukkue lähtee otteluun kertoimien valossa suosikkina, vaikka ENCE onkin rankingissa kaksi sijaa ylempänä.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa. Alta voit lukea ohjeet siihen, miten tarjousta hyödyntämällä voi tehdä tiliä ENCE eSportsin voitolla.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 119 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle
  4. Kirjoitushetkellä ENCElle  saa kertoimeksi 2.38, joten voittosummaksi tulisi 119 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

Blast Pro Series – ENCEn otteluohjelma:

Lauantai klo 0:00 MIBR vs. ENCE

Lauantai klo 1:30 Astralis vs. ENCE

Lauantai klo 18:00 ENCE vs. Ninjas in Pyjamas

Lauantai klo 19:20 ENCE vs. FaZe Clan

Lauantai klo 20:40 ENCE vs Team Liquid


Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu