Video: Hurja tilanne Championshipissä – Blackburn-pakki potkaisi vastustajaa napit edellä silmään

Jarrad Branthwaite Blackburn / Pallomeri.net

Englannin Championshipissä nähtiin raju tilanne, jossa Blackburn-pakki Jarrad Branthwaite potkaisi vastustajaa napit edellä silmään.

Englannin kakkostasolla Championshipissä sunnuntaina pelattu ottelu Middlesbrough-Blackburn on herättänyt melkoista jälkiporua.

Middlesbroughn manageri Neil Warnock nimittäin totesi medialle, että toppari Dael Fry oli menettää silmänsä, kun häneen kohdistui rike, joka jäi tuomitsematta.

Blackburnin puolustajan Jarrad Branthwaiten jalka nousi rangaistusalueella niin korkealle, että hän osui nappulat edellä Fryn silmään. Fryn ottelu luonnollisesti päättyi välittömästi, mutta tuomaristo ei antanut Middlesbroughlle rankkaria saati edes varoitusta Branthwaitelle.

Mainos alkaa

Otteluvideolta katsottaessa on selvää, ettei teko ole tahallinen, mutta Branthwaite kiistatta pelaa tilanteen erittäin holtittomasti ja vaarallisesti, joten teko oli vähintäänkin tuottamuksellinen ja seuraukset olisivat voineet olla peruuttamattomat.

– Lääkärin mukaan oli millistä kiinni, ettei hän menettänyt silmäänsä. Näin tilanteen kuten kaikki muutkin. Se oli punaisen paikka, se vaaransi pelaajan turvallisuuden. Hänet (Branthwaite) olisi pitänyt ajaa suihkuun, siitä olisi pitänyt tulla punainen, Warnock totesi BBC Radio Teesin haastattelussa.

Blackburn voitti ottelun lopulta maalein 1-0.

Blackburn-pakki Jarrad Branthwaite potkaisee vastustajaa napit edellä silmään:

Katso myös: Video: Belgiassa nähtiin maali alle 7 sekunnissa – maan ammattilaissarjojen historian nopein