Video: Hurja rysäys Allsvenskanissa, Björklöven-veskari loukkaantui pahasti – ”Ensimmäiset ennusteet eivät näytä hyvältä”

Kevin Poulin IF Björklöven / Pallomeri.net

Allsvenskanissa nähtiin raju törmäys, kun Björklöven-vahti Kevin Poulin jäi kiekontavoittelutilanteessa jyrän alle ja loukkasi pahasti.

Ruotsin jääkiekon kakkostasolla Allsvenskanissa koettiin pelottavia hetkiä, kun tiistaina pelatun Björklöven-Almtuna -ottelun kolmannessa erässä tapahtui raju kolari.

Björklövenin maalivahti Kevin Poulin lähti irtokiekkoa vastaan erän puolivälissä ja ehtikin kiekolle ensimmäisenä pelaten sen myös väljemmille vesille. Kiekontavoittelukilvan toinen osapuoli, Almtunan Tobias Liljendahl, oli kuitenkin kelannut jo sellaiset vauhdit, ettei pysähtyminen ollut vaihtoehto.

Liljendahl rysähti hurjalla voimalla päin Poulin ja otti melkoisen ilmalennon. Poulin taas tuli täysin tyrmätyksi ja makasi jäässä liikkumatta.

Ottelun erotuomarit eivät nähneet törmäystä jäähynarvoisena. Myös Allsvenskanin tuomaripomot tutkivat tapauksen jälkikäteen videonauhalta, mutta he myös totesivat sen epäonniseksi törmäykseksi.

Tämä puolestaan suututti Björklövenin urheilutoimenjohtajan Per Kentän aivan totaalisesti.

– Se oli täysin tietoinen teko. Hänellä oli aikaa kääntyä pois. On mielestäni aivan käsittämätöntä, että me emme suojele maalivahteja lainkaan ruotsalaisessa jääkiekossa. Hän oli ensimmäisenä kiekolla ja se oli aivan selvää, Kenttä kiehui Expressenille.

On vielä toki aikaista sanoa kuinka pahasti Poulinille rytäkässä kävi, mutta Kentän mukaan ensimmäiset tiedot ovat kaikkea muuta kuin kannustavia.

– Ensimmäiset ennusteet eivät näytä hyviltä. Sen voin nyt sanoa. Näyttää siltä, että hän on todennäköisesti pitkään poissa, Kenttä totesi Expressenille.

Björklöven voitti ottelun maalein 3-0.

Björklöven-kassari Kevin Poulin loukkaantui pahasti tässä yhteentörmäyksessä:

Katso myös: Video: Nuorten Leijonien maalivahtikolmikolla mielenkiintoinen yhteisharjoitus – ”pallokolmio” pistää aistit tiukille