Video: Kiuas kävi kuumana Allsvenskanin playoffeissa – loppuhetkien nujakasta neljä ulosajoa

Björklöven-Karlskoga neljä ulosajoa / Pallomeri.net

Björklövenin ja Karlskogan välinen playoff-ottelu sai tunnepitoisen lopun, kun kaukalossa puhkesi kahakka, josta tuomittiin neljä ulosajoa.

Allsvenskanin välierät ovat parasta aikaa matkalla kohti ratkaisujaan ja kun panokset kovenevat, niin tunteet nousevat pintaan. Tästä esimerkkinä toimi Björklövenin ja Kalrskogan välisen ottelusarjan neljännen pelin loppuhetket.

Kaikki alkoi vähän päälle minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Björklövenin Zach Palmquist yritti mennä vaihtoon, mutta joutui Karlskogan Åke Stakkestadin rusikoimaksi. Palmquist ei katsonut tätä hyvällä ja vastasi samalla mitalla.

Tästä tilanne eskaloitui ja molempien kentälliset rysäyttivät yhteen tanssipareja etsien. Lopulta kentältä löytyi pari sen verran ärhäkkää taisteluparia, että ottelun tuomaristo päätti tuomita kaikkiaan neljä ulosajoa.

Palmquist ja Alexander Hellström Björklövenistä sekä Stakkestad ja Henrik Björklund Karlskogasta saivat pelirangaistuksen ja komennuksen hieman aikaisempaan suihkuun.

Björklöven voitti ottelun maalein 6-3 ja sarja on nyt otteluvoittojen puolesta tasan 2-2.

Björklövenin ja Karlskogan välisen 4. välieräottelun loppuhetket poikivat neljä ulosajoa:

Katso myös: Video: Ruotsalaispelaajalta järjetön pimahdus hävityn pudotuspeliottelun jälkeen – hyökkäsi vastustajan vaihtoaitioon


Joukkueet: ,