Rugbyjätti Billy Vunipola riehui baarissa – nauroi sähkölamauttimelle, taltutettiin kuuden poliisin voimin

Billy Vunipola

Englannin rugbymaajoukkueen jättiläismäinen Billy Vunipola riehui Mallorcalla baarissa ja hänen taltuttamiseen vaadittiin kosolti voimaa.

Englannin rugbymaajoukkueen pelaajistoon kuuluva jättiläismäinen Billy Vunipola aiheutti melkoisen selkkauksen lomaillessaan Espanjassa. Mallorcalla baarissa ollut Vunipola oli seonnut puoli viideltä aamuyöllä. Hän oli ottanut paitansa pois ja uhkaillut muita asiakkaita sekä työntekijöitä pulloilla ja tuoleilla.

Lähes 130-kiloinen järkäle ehti hyökätä poliisin kimppuun ennen kuin häntä ammuttiin sähkölamauttimella. Vunipola ei toki siitäkään hirveästi hätkähtänyt, vaan nauroi päin naamaa poliisille, joka häntä yritti saada taltutettua. Lopulta sähkölamauttimen lisäksi vaadittiin vielä kuuden poliisin yhtäaikainen hyökkäys ennen kuin Vunipola saatiin aisoihin.

Mainos alkaa:

Vunipola kiisti omassa tiedotteessaan uhkailleensa tai vahingoittaneensa ketään.

– Toisin kuin mediassa sanotaan, tilanteessa ei ollut väkivaltaa, tappelua, enkä uhkaillut ketään missään vaiheessa pulloilla, tuoleilla, tai millään muullakaan. Minut tuomittiin virkavallan estämisestä ja sain siitä 240 euron sakot nopean oikeudenkäynnin jälkeen, kertoi Vunipola.

Brittilehti Daily Mail julkaisi X:ssä baarista kuvatun videon, jolla näkyy vain pidätystilanne. Video kertoo näin ainakin sen, että poliisi piti Vunipolan käytöstä vähintäänkin uhkaavana.

Billy Vunipola jouduttiin taltuttamaan usean poliisin voimin:

Katso myös: Hirmuinen tyrmäys LFA 182:ssa – Kendra McIntyre potkaisi vastustajansa aivan veltoksi