Video: Brittinyrkkeilijä antoi ohjeita miten naista kannattaa lyödä – menetti lisenssinsä

Billy Joe Saunders menetti lisenssinsä / Pallomeri.net

Brittinyrkkeilijä Billy Joe Saunders menetti lisenssinsä julkaistuaan älyvapaan videon, jolla hän antoi ohjeita miten naista tulisi lyödä.

Nyrkkeilyliitto WBO:n ylemmän keskisarjan mestari Billy Joe Saunders on menettänyt nyrkkeilylisenssinsä julkaistuaan täysin älyvapaan videon sosiaalisessa mediassa.

Saundersin hakkaa videolla nyrkkeilysäkkiä samalla kertoen, kuinka miehet voivat selvitä kotikaranteenista, jos vaimo alkaa länkyttää. Saunders esitteli esimerkiksi, kuinka naista esimerkiksi tulisi lyödä leukaan.

Videosta nousi ymmärettävästi välitön kohu ja Saunders sai rapaa rekkatolkulla. Saundersin promoottori Barry Hearn kuului kritisoijien joukkoon, eikä säästellyyt sanojaan.

Mainos alkaa

– Minua oksetti. Video oli niin idioottimainen ja turhauttava, koska tunnen Billyn hyvin. Hän on hyvä tyyppi ja hänellä on hyvä sydän, mutta ajoittain hän tekee todella typeriä asioita. Ei tuollaista voi hyväksyä, Hearn totesi brittilehti Guardianin haastattelussa.

Saunders pahoittelikin tekoaan Twitter-tilillään.

– En ikinä hyväksyisi perheväkivaltaa ja jos näkisin miehen koskevan naiseen, hakkaisin hänet itse palasiksi. Pyydän anteeksi, jos loukkasin ketään naista, Saunders twiittasi.

Saunders kertoi myös lahjoittavansa 25 ooo puntaa perheväkivallan vastaiseen työhön.

Billy Joe Saunders menetti lisenssinsä tämän videon takia:

Katso myös: Klassikkovideo: Ivan Ukhov loikki tuhannen kännissä korkeuskisassa