Täysin älytön temppu – Buffalo Billsin Nyheim Hines teki aloituspotkusta touchdownin kaksi kertaa samassa pelissä

Nyheim Hines Buffalo Bills

Buffalo Billsin Nyheim Hines iski pöytään aivan mielettömän iltapuhteen, kun hän palautti peräti kaksi avauspotkua touchdowniksi asti.

Buffalo Bills voitti New England Patriotsin NFL:n sunnuntain kierroksella pistein 35-23 ja yksi ottelun ehdottomista sankareista oli Nyheim Hines, joka teki kaksi aivan uskomatonta touchdownia.

Potkunpalauttajan roolia toimittanut Hines aloitti pelin mykistävästi. Patriotsin potkaistua koko ottelun aloituspotkun, palautti Hines pallon koko kentän läpi aina Patriotsin maalialueelle asti.

Tämä olisi jo itsessään ollut harvinaislaatuinen ja siten kaiken suitsutuksen arvoinen temppu, mutta harvapa osasi stadionilla tai tv:n äärellä odottaa, että lisääkin oli tulossa.

Tämä tapahtui kolmannella neljänneksellä juuri, kun Patriots oli mennyt johtoon lukemin 17-14 tehtyään hyökkäysvuoronsa päätteeksi potkumaalin. Patriots veti avauspotkunsa syvälle Billsin kenttäpuoliskolle ja Hinesin käsiin. Lopputulos oli jälleen mykistävä. Hines lähti vauhtiin eikä katsellut taakseen, vaan paineli toistamiseen koko kentän läpi palauttaen aloituspotkun touchdowniksi.

Tämä oli myös ottelun käännekohta, sillä ennen Hinesin toista juoksua peli oli edennyt tasatahtiin. Hinesin jälkimmäisen uroteon myötä Bills pääsi niskan päälle ja meni johtoon säilyttäen aseman loppuun saakka.

Buffalo Billsin Nyheim Hines juoksee New England Patriotsin avauspotkun touchdowniksi:

Hines toisti tempun kolmannella neljänneksellä kuitaten Patriotsin potkumaalin varsin tylysti:

Katso myös: Jäätävä tyrmäys Rizin 40:ssä – Yuki Motoya nukutti vastustajansa vetämällä polvella suoraan pataan


Joukkueet: