Tshekin 3. liigan karsintafinaali karkasi käsistä – Bilinan pelaaja ja katsoja huitoivat toisiaan mailoilla

Bilinan pelaajat vs yleisö

Kralupyn ja Bilinan välinen Tshekin 3. liigan nousukarsinnan finaali lähti laukalle, kun yleisön ja pelaajien välille syntyi konflikti.

Tshekin 3. liigaa pelaavat Kralupy ja Bilina kohtasivat nousufinaaleiisa, joissa ratkottiin paikka Tshekin 2. liigaan, eli maan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Kralupy oli voittanut ensimmäisen ottelun vieraissa 7–3 ja johti toista nousufinaalia kotonaan 3–0, kun ottelu alkoi riistäytyä käsistä ja kentällä alettiin rähistä. Tilanne eskaloitui entisestään, kun ulosajettu vierasjoukkue Bilinan kapteeni Frantisek Bakrlik heitti löylyä näyttämällä keskisormiaan kotiyleisölle.

Mainos alkaa:

Katsomosta kaadettiin Bakrlikin päälle olutta, kun hän tepasteli röyhkeästi jäältä pois. Seuraavaksi yksi Bilinan pelaajista alkoi huitoa mailallaan vaihtoaition yläpuolella ollutta katsojaa. Katsoja alkoi havitella itselleenkin mailoja telineestä, minkä jälkeen pelaaja antoi lisää iskuja.

Katsoja sai itse käsiinsä yhden mailan, jolla hän huitoi kohti pelaajia, kunnes paiskasi mailan lopulta vaihtopenkille. Katsoja käveli jo katsomossa ylemmäs, mutta palasi jälleen pelaajien lähettyville. Bilinan pelaaja sylki häntä kohti ja katsoja sylki takaisin, josta suivaantuneena Pelaaja löi vielä mailallaan raivokkaasti katsojaa kohti.

Tshekkiläislehti Blesk kertoi ottelua koskevassa uutisessaan, että Bilinan joukkue poistui protestina pukuhuoneeseen eikä palannut tuomariston toistuvista pyynnöistä huolimatta enää pelaamaan ja näin ottelu päädyttiin lopulta keskeyttämään.

Bilinan pelaaja huiskii vastustajan kannattajaa mailalla ja sylkee tämän päälle:

Katso myös: Aivan jäätävä kuti – Peliittojen Eetu Selänne niittasi niin upean vedon, että tuomaristo näki sen vasta videolta