Video: Nolo imurointi – Arsenal-vahti Bernd Leno hörppäsi löysän keskityksen sisään

Bernd Leno Arsenal / Pallomeri.net

Arsenalin maalivahti Bernd Leno mokasi pahasti ottelussa Evertonia vastaan, kun hän imuroi nolosti ottelun ainoaksi jääneen maalin.

Arsenal otti perjantain ainoassa Valioliiga-ottelussa kotonaan tukkaan Evertonilta maalein 1-0. Tappion katkeruutta ei helpota se, että Arsenal vei peliä, mutta inhimillinen virhe, joskin hyvin nolo sellainen, nousi ottelussa ratkaisevaksi.

Evertonin Richarlison pääsi 75. minuutilla nousemaan laidalta rangaistusalueella ja lähetti päätyviivan tuntumasta matalan sekä löysän keskityksen maalille. Keskitys myös näytti lähtevän aivan vikasuuntaan, sillä pallon kohteeksi osui Arsenal-vahti Bernd Leno.

Mainos alkaa:

Onni kuitenkin hymyili Evertonin ja Richarlisonin suuntaan, sillä jotenkin Leno vain arvioi pallon lentoradan täysin väärin ja hän imuroi pallon längistään sisään. Nolo takaisku muuttui entistä kivuliaammaksi, kun loppuvihellys päätti pelin Evertonin voittoon.

Lenon hörpyllä oli myös melko historiallisia seurauksia, sillä Everton haki Lenon virheen ansiosta ensimmäisen voittonsa Arsenalin kotikentältä sitten vuoden 1996.

Arsenal-vahti Bernd Leno tumpeloi Richarlisonin keskityksen längistään pesään:

Katso myös: Video: Uskomaton hasardi La Ligassa – Getafe-pakki painoi pallon suoraan omiin


Pelaajat:
Joukkueet: