Mikael Granlund saapuu Eurooppaan – Bern ja Nashville kohtaavat maanantaina

Mikael Granlund Nashville
Kuva: Getty Images

NHL-kauden alku käynnistyy kovaa kyytiä ja tällä kaudella seuroja nähdään myös jälleen Euroopan mantereella, kuten Nashville Predators.

Suomalaisittain odotetuimmat hetket ovat tietysti, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat Tampereen Nokia Areenalla kahdesti. Myös Tshekin Prahassa pelataan runkosarjan pisteistä, kun Nashville Predators ja San Jose Sharks kohtaavat.

Tätä ennen Mikael Granlundin edustama Nashville pelaa harjoitusottelun Sveitsissä, kun vastaan asettuu SC Bern. Taisto on ohjelmassa maanantaina klo 21:00.

Bernissä ei tällä kaudella suomalaisväriä ole, mutta Nashvillessa on senkin edestä. Nimittäin Granlundin lisäksi seuran paidassa pelaavat maalivahdit Juuse Saros ja Kevin Lankinen sekä hyökkääjä Eeli Tolvanen.

Jääkiekon MM-kisat läpi keväällä pelannut Granlund on alkavalla kaudella jälleen varmasti yksi Nashvillen tärkeimpiä palasia, kun joukkue yrittää päästä mukaan Stanley Cup -taistoon.

Tähän tavoitteeseen päästäkseen Predators hankki kesällä riveihinsä vahvistukseksi muun muassa Ryan McDonaghin ja Nino Niederreiterin.


Joukkueet: