Video: Benoit Paire sai erikoisen varoituksen Wimbledonissa – ei yrittänyt tarpeeksi tuomarin mielestä

Benoit Paire Wimbledon / Pallomeri.net

Benoit Paire lähti Wimbledonista laulukuoroon heti avauskierroksella suoraan kolmessa erässä, mutta ehti saada erikoisen varoituksen.

Wimbledonin miesten kaksinpelin avauskierroksella nähty ottelu, jossa Benoit Paire sai selkäänsä suoraan kolmessa erässä Diego Schwartzmanilta ei muodostunut klassikoksi, vaan oli juuri niin yksipuolinen ottelu kuin miltä tilastot vaikuttivatkin.

Sen sijaan ottelun kiintoisin hetki nähtiin kolmannen erän lopulla, kun Paire oli parin pelin päässä karsiutumisesta. Paire läiski parissa pisteessä pallon laiskan oloisesti keskelle verkkoa ja tuomari päätti puuttua asiaan.

Tuomari antoi Pairelle varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä, josta Paire ei luonnollisesti innostunut. Paire yritti vedota tuomariin, että tämä kutsuisi lääkintähenkilökuntaa paikalle. Tuomari kieltäytyi ykskantaan.

– En aio kutsua fysiota paikalle. Sinun täytyy osoittaa enemmän urheiluhenkeä. Sinun täytyy yrittää kunnolla, tuomari torui Pairea, joka palasi kentälle lyhyen väittelyn jälkeen ja hävisi ottelun hetkeä myöhemmin.

Benoit Paire saa tuomarilta varoituksen, koska ei yrittänyt tarpeeksi:

Tsekkaa myös: Pelaajat haukkuivat Wimbledonin kentät – turnausjärjestäjällä päinvastainen näkemys