Video: Benoit Paire esitteli uskomattoman stopparin ATP-turnauksessa

benoit paire stoppari pysäytyslyönti tennis atp - pallomeri.net

Ranskalainen Benoit Paire tunnetaan äärettömän pehmeistä käsistään, ja tästä saatiin tuorein näyte maanantaina Sveitsin Gstaadissa pelatussa ATP-turnauksessa.

Gstaadin turnauksen avauskierroksen ottelu slovakialaista Jozef Kovalikia vastaan oli toisessa erässä Pairen syöttäessä. Mies päätti ottaa taktiikakseen niin sanotun ”serve & volleyn”, eli hän nousi suoraan syöttönsä perään verkolle.

Kovalik palautti kovan kämmenlyönnin suoraan Pairea kohti, mutta tämä hallitsi tilanteen fantastisella tavalla. Hän pyyhkäisi mailallaan vartalonsa edestä ja pallo putosi hallitusti etukenttään ottaen pompun takaisin omalle puolelle.

Paire voitti ottelun lopulta suoraan erin 2-0 (6-3, 7-6). Toisella kierroksella vastaan asettuu voittaja Tallon Griekspoorin ja Juan Londeron välisestä ottelusta.

Pairea pidetään yleisesti yhtenä ATP-kiertueen taitavimmista pelaajista, mutta samoin tiedossa on miehen tuittupäinen luonne, joka usein astuu liian suureen rooliin. Esimerkiksi hiljattain pelatussa Wimbledonissa hän oli erikoisen episodin keskiössä, kun Paire ei tuomarin mielestä yrittänyt tarpeeksi ja hänelle annettiin varoitus.

Benoit Paire & pehmeät kädet:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen myös TennisTV:n Twitterissä.


Pelaajat: