Täysin hävytön viimeistely – KalPan Benjamin Korhonen ampui kiekon miinuskulmasta maalivahdin kautta sisään

Benjamin Korhonen KalPa

KalPan Benjamin Korhonen avasi playoff-keväänsä iskemällä kiekon maaliin kerrassaan härskillä tavalla miinuskulmasta.

KalPa voitti Vaasan Sportin perjantai-iltana Liigan playoffien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan avauspelissä maalein 4-1, mutta ottelu oli huomattavasti tiukempi mitä numerot antavat ymmärtää. Peli nimittäin eteni tasalukemissa aina varsinaisen peliajan viimeiselle viisiminuuttiselle ennen kuin KalPa repi ratkaisevan eron taululle.

Oliver Kapanen teki voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman vain kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. Lopullinen ratkaisu oli kuitenkin paria minuuttia myöhemmin syntynyt Benjamin Korhosen tekemä 3-1-maali. Osuma oli paitsi tärkeä mutta myös hyvin, hyvin härski.

Mainos alkaa:

Korhonen yritti ensin ohjata Jaakko Rissasen antamaa syöttöä ohi Sport-vahti Miroslav Svobodan, mutta Svoboda torjui ensimmäisen yrityksen. Korhonen sai kiekon uudestaan ollessaan syvällä maaliviivan takana, eli miinuskulmassa. Korhonen kuitenkin haistoi tilaisuutensa ja ampui kiekon Svobodan selän kautta maaliin.

KalPa teki hetkeä myöhemmin loppulukemat ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Näin ollen sarja on KalPalle katkolla heti sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Vaasassa sarjan toisessa ottelussa.

KalPan Benjamin Korhonen niittaa kiekon härskisti maalivahdin kautta sisään:

Katso myös: Pudotuspelien ensimmäinen ulosajo – TPS:n Aidan Dudas huitoi Lukko-veskaria päin näköä


Joukkueet: