FC Interin Benjamin Källman siirtyy lainalle Dundee Unitedin riveihin

FC Interin Benjamin Källman siirtyy lainalle Dundee Unitedin riveihin

FC Interin maalitykki Benjamin Källman siirtyy lainasopimuksella skotlantilaisen Dundee Unitedin riveihin.

FC Inter ja Dundee United ovat päässeet sopimukseen Källmanin siirrosta, joten nuori suomalaishyökkääjä on lainalla Skotlannissa kauden 2018-2019. Tämän jälkeen Dundee Unitedilla on mahdollisuus käyttää osto-optio ja lunastaa hyökkääjä itselleen.

Yhtenä osana sopimusta on myös se, että Källman allekirjoitti Interin kanssa kauden 2020 loppuun asti kestävän jatkosopimuksen.

– Källmanin siirron ajankohta oli oikeastaan aika odotettu. ”Beni” siirtyi FC Interiin kaksi ja puoli vuotta sitten ja on määrätietoisesti tehnyt työtä sen eteen, että ulkomaat jossain vaiheessa kutsuvat. Kausilla 2016 ja 2017 Benin otteet olivat jo vahvoja Veikkausliigassa, mutta tällä kaudella vastuun lisääntyessä Benjamin on osoittanut vahvuutensa ysipaikan pelaajana. Olen varma, että terveenä pysyessään ja vastuuta saadessaan hän onnistuu jo tulevalla kaudella Skotlannin liigassa ja on vain ajan kysymys, milloin siirto vielä kovempiin sarjoihin ja uusi kutsu A-maajoukkueeseen tulevat, FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki toteaa seuran tiedotteessa.

Källman ehti pelaamaan turkulaisseurassa yhteensä 73 Veikkausliigan ottelua ja näissä syntyi yhteensä 19 maalia. Hyökkääjä pääsi debytoimaan tammikuussa myös Suomen A-maajoukkueessa.

Lähde: FC Inter

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut