Karmiva vaaratilanne kumparelaskun maailmancupissa – Benjamin Cavet kaatui ja kilpakumppani laskeutui päälle

Matt Graham (laskeutumassa) ja Benjamin Cavet (maassa)

Kumparelaskun maailmancupissa koettiin kauhunhetkiä, kun Benjamin Cavet kaatui ja kilpakumppani laskeutui hyppyristä suoraan päälle.

Kanadan Val Saint-Comessa lasketussa kumparelaskun maailmancupin osakilpailussa nähtiin lauantaina todella pelottava ja onneksi luonteeltaan perin harvinainen tilanne.

Kyse oli parikumpareiden niin sanotusta “pikkufinaalista”, eli laskusta, jossa ratkaistiin sijat 3 ja 4. Kumpareilla kisasivat Ranskan Benjamin Cavet sekä Australian Matt Graham. Heistä menetti tasapainonsa ylähyppyrissä. Cavet kaatui ja lensi hyppyristä selkä edellä Grahamin radalle.

Graham laskeutui hyppyristä suoraan Cavetin päälle. Tilanteessa oli ainekset todella vakavaan loukkaantumiseen, sillä Graham jysähti päälle koko painollaan ja oli lisäki hyvin lähellä osua suksillaan Cavetia naamaan.

Cavet onneksi näytti kädellään, että kaikki on kunnossa, joten tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Graham laski tämän jälkeen maaliin ja sijoittui kolmanneksi. Cavetin lasku hylättiin, koska hän ajautui kilpakumppanin radalle, joten hän oli kisan neljäs.

Maalialueella Cavet ja Graham näkivät tilanteesta hidastuksen ja he naureskelivat sille yhdessä.

– Tarjosin teille todella hyviä kuvia, Cavet vitsaili maalialueella kuvaajille SVT:n mukaan.

Benjamin Cavet kaatuu ja Matt Graham laskeutuu hyppyristä suoraan hänen päälleen:

Katso myös: Täysin älytön voittomaali – Hradec Kraloven peluri luuli mokanneensa rankkarin, kun pallo pomppikin sisään