Virallista! Benfica on saanut 19-vuotiaasta Joao Félixistä 126 miljoonan euron tarjouksen

Benfica Joao Félix

Portugalilaisseura Benfica on vahvistanut, että Atlético Madrid on tarjonnut 126 miljoonaa euroa vasta 19-vuotiaasta Joao Félixistä.

Tällä kaudella itsensä Euroopan himotuimmaksi lupaukseksi pelannut Joao Félix teki 26 ottelussa yhteensä 15 maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä. Upeat otteet ovat saaneet Euroopan suurseurat kiinnostumaan vasta 19-vuotiaasta hyökkääjästä ja siirto alkaakin olemaan entistä todennäköisempi vaihtoehto.

Nyt Benfican nettisivuilla vahvistettiin, että Atlético Madrid on tarjonnut superlupauksesta peräti 126 miljoonaa euroa. Summa sisältää Joao Félixin 120 miljoonan euron ulosostopykälän sekä muita siirrosta aiheutuvia kuluja.

Benfica ei kuitenkaan vielä vahvistanut kauppaa, vaan seura kertoi harkitsevansa tarjousta. Mikäli Joao Félix kuitenkin haluaa siirtyä Atlético Madridiin, niin siirto tuskin on enää estettävissä.

Samalla portugalilainen tulisi hyppäämään suuriin saappaisiin, sillä Antoine Griezmann on ilmoittanut jättävänsä espanjalaisseuran, joten hyökkäyksessä on monen kymmenen maalin aukko.


Pelaajat:
Joukkueet: ,