Video: Benfica joutui hyökkäyksen kohteeksi – huligaanit kivittivät bussia, kaksi pelaajaa sairaalaan

Benfica bussihyökkäys 2020 / Pallomeri.net

Benfica joutui hyökkäyksen kohteeksi, kun huligaanit kivittivät joukkueen bussia. Kaksi joukkueen pelaajaa vietiin sairaalaan varotoimenpiteenä.

Portugalin suurseuroihin kuuluva Benfica pääsi torstai-iltana palaamaan kentille kolmen kuukauden tauon jälkeen. Paluu ei ollut paras mahdollinen, sillä sarjajohtaja joutui tyytymään 0-0-tasapeliin alemman keskikastin Tondelan kanssa.

Pahin oli kuitenkin vasta edessä, sillä joukkueen bussi joutui hyökkäyksen kohteeksi. Huligaanilauma iski bussin kimppuun Benfican kotistadionin ja harjoituskeskuksen välisellä moottoritiellä. Huligaanit kivittivät bussia säälimättä nakkoen jäätävänkokoisia murikoita sen ikkunoihin.

Huligaanien murikat tekivät sen verran vahinkoa, että lasinsirpaleita lensi pelaajien päälle, mutta vakavammilta vammoilta onneksi vältyttiin. Sen verran sirpaleita kuitenkin lensi, että pelaajista Saksalainen Julian Weigl ja serbialainen Andrija Zivkovic ottivat osumaa ja heidät vietiin varotoimenpiteenä sairaalaan.

Mainos alkaa

– Takaamme täyden yhteistyön viranomaisille, joihin nyt vetoamme, että he antavat parhaan panoksensa tästä rikollisesta hyökkäyksestä vastuussa olevien henkilöiden tunnistamiseen, todettiin Benfican tiedotteessa.

Benfica joutui hyökkäyksen kohteeksi, tällaista jälkeä kivityksellä saatiin aikaan:

Tsekkaa myös: IS: SJK:n Mehmet Hetemaj pelasti lapsen hukkumiselta – ”Luulin Baywatchin perusteella, että se on helppoa”


Joukkueet: